21 maart 2011

sanQalpa

Graag wil ik je laten kennismaken met een nieuw fenomeen in NL: sanQalpa coöperatie U.A.
sanQalpa is een coöperatie, een samenwerkingsverband van zeer ervaren Personal Assistants, Directiesecretaresses, Officemanagers maar ook Eventmanagers, Secretaressecoaches en Facilitymanagers werkzaam als zelfstandig ondernemer. De leden van sanQalpa zijn breed inzetbaar voor opdrachten, zowel op project-, fulltime- als parttime-basis. Door de bundeling van krachten ontstaat een synergie-voordeel voor zowel relaties, klanten als aangesloten zelfstandig ondernemers.
sanQalpa is een omgeving waarin ondernemers samenwerken in plaats van concurreren, waar helderheid en transparantie over uurtarieven en competenties de boventoon voeren. Een plek waar ondernemers hun kennis en ervaring kunnen delen.  De één is goed in acquireren, de ander in het uitvoeren. In een coöperatie kunnen zij elkaar fantastisch aanvullen en als één gezicht naar buiten treden. En dat is synergie: samen sta je sterker. Wat vanuit een eenmanszaak onmogelijk is, kan vanuit een coöperatie wel worden bereikt. sanQalpa biedt leden en opdrachtgevers zo de continuïteit en geborgenheid die zij zoeken.
Door de bundeling van krachten kunnen we voor een veel aantrekkelijker uurtarief dan het gemiddelde uitzendbureau onze diensten aanbieden en omdat we allemaal zelfstandig ondernemers zijn, die lid zijn van sanQalpa, zijn de lijnen erg kort en kunnen opdrachtgevers steeds op dezelfde mensen terugvallen bij tijdelijke vacatures.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten